Tisdag och varit till stan

Idag på morgon har jag farit till stan. Har tagit med Else för hon skulle kolla hörseln. Det gick fort medans var jag hos syster yster. När Else var klar hämta jag henne så hon fick kaffe hos syster yster. Sen blev Else klippt också. 
Vi åkte på alltinget, där hitta vi en varmluftborste till Else. Vi åkte sen och handla. Jag och Else åker till stugan i morgon troligast. För att kratta och skrapa stolpar. Vi blir där till söndag. Britt-Marie och Madeleine kommer på fredag.

Söndag och jag håller på att sy

I dag är det söndag och morsdag. Som jag visa här på bloggen förut så har min dotter redan gratulera mig på morsdag. Så nu är det bara att hoppas mina söner ringer och gratulera mig på morsdag med.
 
Vädret idag är mulet men solen har titta fram lite, det har också kommit lite regn. det är inte så varmt heller bara en 10 grader tror jag. 
 
Jag har sytt idag men inte fått något klart ännu. Men syr det jag har klippt ut för ett tag sen. När jag har sytt det ska jag sy något till mig. Hoppas jag hinner förre midsommar så jag kan ha på mig det då.
 
Har laga korv stroganoff idag till middag. Hade ris till Thomas. Men han vill inte äta för han hade ätit pizza på jobbet men det blir till matlådor.
 
Min lilla Boris mår som vanligt nu han äter och dricker som vanligt nu. Det känns jätte bra att han mår bra nu.
 
Det har börja bli grönt här nu, det känns trevligt med att sommaren börja visa sig nu.
 
Bilden är tagen idag ute på gården
 
 
 
 
 

Ny dag igen

Ny dag igen. Var upp kl 03.15 Thomas har börja sitt nya jobb nu. Det har varit kallt ute idag. Men det har gått bra ändå. Tagit in tvätten, plocka in vinterkläderna, tagit fram sommarkläder. Har tvätta en maskin kläder och hängt upp dom. Varit på en promenad men gick inte så långt hade så ont i benhinnorna. Men det blev 40 min med pumostavar.
 
Middagen idag blev köttbullar med grönsaker. Har varit lite trött idag med men hade svårt att somna igår kväll. Jag måste försöka börja sy så jag blir klar med mina saker som jag har börja. Skulle ju sy idag men det blir inget med det får ta det i morgon. Håller på med två klänningar, klippt ut lite annat med. Ska fålla upp en klänning till mig med. 
 
Det blir ingen värme ännu enligt smhi. Skulle vilja det blir lite varmare så man kan göra lite saker ute.