Jag har blivit mormor idag

Idag har jag blivit mormor till en liten kille som ska få namnet Elias
Han kom till världen kl 16.12
Han vägde 3685 g
Hans längd var 51 cm
 
 
Ett stort grattis till Celine och Robin

En vecka sen jag skrev

Dagarna som har gått har varit varma och soliga. Idag var det bara några plusgrader och mulet inte lika varmt som dom andra dagarna. Jag var till stan i tisdags åkte med Cilla. Hon var så stressad så jag glömde en hel del. I onsdags var hon in och fick handla en sak jag glömde kattsand. Sen var jag in till stan igår och köpte hundmaten jag glömde. 
Har inte gjort så mycket mer än att tvätta och städa, hundarna drar in så mycket från gården nu när den tinnar. Vi har också plocka fram mortorcyklarna. En ska hämtas i morgon av Thomas lille bror, han har köpt Hondan av Thomas. Thomas fick hem sin nya mc i veckan med. På min mc måste vi ta bort däcken för att byta till nya, vi får ta ett i taget. Så nu är det snart dags att besikta den. Sen måste jag ut och träna köra.
 
Jo på fredags morgon ca kl 04.00 gick vattnet för min dotter. Men ännu har det inte kommit någon baby. Så jag väntar och väntar att jag ska få höra att jag blivit mormor snart. Sen kan jag ju vilken dags som helst bli farmor med. Det ska bli så roligt att få lära känna dom så.
 
Måste börja foton lite mera så jag får lite bilder på mina inlägg. Får börja från och med i morgon.

Go morgon kl 05.00

Go morgon. Idag är det långfredag har inte skirvit på någon dag. Är i stugan där görs det lite saker. Den dag vi kom hit fota jag en bild kl 21.30 på kvällen. Det var så vacker himmel.
 
 
 
Vi har skruvat ihop den nya grillen, fixa lite till påskfiranden som kom från söder. Jag har också varit för att plocka ner min vävstol. Tog bort mattorna jag hade vävt. Så igår satt jag och knytt mattfrans.
 
 
Vädret dom här dagarna har varit jätte bra. Det har varit sol och ca 10 grader i skuggan. Snö på stug tomten är nästan borta.
Nu flera dagar senar har jag tid att skriva klart inlägget. Den dagen jag börja skriva detta fick vi senare på dagen främande från söder. Haft mcket att göra med dom men ändå bara varit i stugan, men man umgås och myser. Imorgon far dom hem och idag far vi hem från stugan. Så nu är denna påsk slut för denna gång. 
 
Nu till bilder från våran gård det var mer snö när vi kom än idag snart får man kratta denna gräsmatta.
 
 
 
 
Detta är snön som är kvar gräsmattan här var täckt med ett snölager. Det har smält fort man har sett från dag till dag hur mycket som smält bort.
En dag under påsken hade vi kanon väder hela +18 grader i skuggan
 
 
Främmandet hade med sig deras hundar. Och dom hade fått valpar av olyckhändelse. 
Så nu kommer bilder på alla dom 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom små är bara 4 veckor gamla. Men så söta, det är två killar och en tjej.
Nu är det dags för mig att börja plocka ihop här för att jag åker hem i eftermiddag.