Måste bara skriva in detta recept som ......

Här om dagen gjorde jag en middag från boken Viktminskning med LCHF så lyckas du av Åse Falkman Fredrikson

Fylld Köttfärslimpa
4 port

* 500 g nöttfärs
* 1 ägg
* 1 mozzarella
* liten gul lök
* 2 msk kalvfond
* rucola
* salt och peppar
* 5 skivor salami
* 5 soltorkade tomater
* smör
* soja

Sätt ugnen på 200 grader

Blanda ägg, kryddor, nötfärs och lök. Platta ut köttfärssmeten på ett stycke gladpack.

Skär salami, mozzarella och soltorkade tomaterna i strimlor, blanda och lägg i en sträng ovanpå köttfärsplattan.

Rulla ihop med hjälp av gladpacken och nyp ihop och släta till köttfärsen. Pensla med smält smör/soja

Grädda i ca 45 min. Låt limpan sta ett tag innan du tar upp den på skärbrädda och skivar upp.

Ta vara på spadet, sila den och gör sedan en sås:

Sås:
* sky
* 2 dl creme fraiche
* 1 dl vispgrädde
* 2 msk kalvfond

Servera med lingon och blomkålsmos

Kan bara säga super gott