Det är ju ett tag sen jag skrev men det har varit en tid med glädje och sorg

Kan ju börja berätta att vi har lite vitt på backen och det har som mest varit vad jag sett på terometer
-14,5 grader ute. Det ser mycket ljusare ute nu när det ligger lite snö på marken.
 
 
Sen har lilla Nova fått sitt namn i dopet. Det var ett jätte fint dopt. Hon var så snäll.
 
 
 
 
Sen har mitt äldsta barnbarn Inez haft trollfest hos dagmamman. Hon var så fin.
 
 
Lilla Elias har blivit fotad bland höstlöven.
 
 
Nu är det så att jag berätta att jag hade blivit erbjuden en lägenhet. Skulle ju få flytta in i den 1 sep. Men så vart det inte. Men nu har jag börja flytta in i den. Fick den 11 okt. Så jag var för att skriva på hyresavtalet i måndags.
Så nu har vi börja köra dit mina saker. Det kommer foton när jag har gjort klart i den. Så nu bor jag på Parkgatan i Gällivare. Så i veckan har jag gjort adress ändring, sökt bostadstillägg.
Ja hur känns det nu att ha något eget på 10 år. Vet inte riktig har inte hunnit känna efter men det kommer nog när allt är klart.
 
 
Sorgen är att min kära vännen har sonma in efter en tids sjukdom på söndags morgon. När jag fick veta att hon var sjuk, kunna jag inte acceptera det. Jag tyckte vår vänskap skulle inte ta slut ännu. Jag hade vilja träffa henne en sista gång med så blev det inte. Men jag skrev henne ett sms som för klara hur jag kände det. Det lyd så här.
 
Hej jag vet att du har fått ligga på sjukhuster i natt. Så mitt förnuft säger mig att du kanske inte orkar att jag kommer idag men jag skulle vilja träffa dig. Jag vet inte om jag kan skriva så här men om jag inte fårtillfälle att träffa dig mer så ska du veta att jag tycker du  har varit en jätte bra, trevlig vän som jag kunna prata med om det varit något. Du har alltid funnitsnfast vi inte har träffats ofta. Kommer att sakna dina skrattnoch ditt sällskap. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och när jag tittar upp på himmeln så vet jag att du finns där. Förlåt att jag skriver detta men jag sitter här med tårar i ögonen kan inte hjälpa det. Har lte svårt att förstå varför just du. Jag tycker vi är inte klara med att sluta umgås. Många kramar till dig. Din vän Totta
 
Detta skrev jag till henne den 8 augusti. Vi han aldrig träffas mer för som jag skrev att hon somna in den 13 oktober på morgonen.  I söndags innan jag visste vad som hade hänt skrev jag till henne och berätta att jag hade fått min lägehet och fråga hur hon mådde. Men det han hon inte få läsa.
 
Men kära vän vila i frid.
Nu slipper du att ha ont och må dåligt. Men du kommer alltid finnas i mina tankar. Vi kommer att träffas igen någon gång.