Idag är det min födelsedag

Det är 54 år sen jag kom till världen idag. Har gjort en rulltårta som tårta idag, vispa lite grädde till den.
Jag har fått lite presenter. Det är lite lotter men inga vinster, 500 kr och ett nytt mc däck, behöver nya däck till den. Så den går att besikta i vår. Vet inte om det kommer fler idag. Men till helgen kommer det några stycken. 
 
Annars idag vakna man upp till -9 grader ute. Det var riktigt skönt ute, tog en promenad på morgon. Sen när jag kom hem börja jag att plyssa med mat och bak.
 
Om vi nu ska prata snö. Som vi tycker är väldigt lite för års tiden. Vi pratar också om att när påsken är så sent tro vi att det inte går att åka skoter då heller. Ska sätta ut lite bilder så kan ni se hur lite snö vi har.
 
Pinnen på denna bild brukar inte synas. Den brukar vara under snön.
 
 
Detta är vårat lock på vatten brunnen. Den brukar inte heller synas.
 
 
 
Sista bilden är på vägen vi skottat upp till grillplatsen man ser också grillplatsen lite på bilden
 
 
Nu till WM i skidor. Ni måste hålla med om sveriges tjejer var bra.
GRATTIS TJEJER TILL STAFETT GULDET
 
 
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Vi ses senare
 
 
 

Funderar

Snart är det dags att bli ett år älder. Mina barn kommer nog och äter tårta med mig. Nu funderar jag vad jag ska göra för tårta. 
Jag skulle ju vilja göra en LCHF tårta men vet inte vilken som är god. Har barn som margäng tårta, sambo tycker om Budaspestrulle. Många olika. 
När barnen kommer till helgen ska jag prova göra en marängkripstårta. Är det någon som provat göra den ????
Hur smarkar den, vad brukar ni fylla den med ??????
 
 

Skrev inget igår

Det blebv inte att jag skrev inget igår. Åkte tidigt in till Gällivare, var hos min syster klippte ut det jag ska sy så jag fick det klart. Körde min sambo till jobbet, gjorde ärenden innan jag åkte hem.
Vi har ju haft varmt i några dagar nu, Så vi har fått isgata överallt. Så när jag kom hem parkera jag bilen så nära bron som möjligt för att inte halk när jag skulle plocka ur den. Allt gick bra till jag skulle köra in den i garaget.
När jag var på att gå för att köra den så halka jag bakom den. Jag for baklänges med huvudet i is en bakom mig. Fick jätte ont så jag bad dottern ringa 1177. Dom tyckte vi skulle åka in på Akuten. Så hon kom å hämta mig för att köra in mig. Vi kom dit vid 17 tiden. Jag fick vara där till i 4 tim innan jag fick träffa läkare.
Och när jag träffa läkaren skulle jag ha halskrage, jag tycker det var lite sent för en halv tim efter jag kommit fick jag träffa sköterskan. Jag tycker att redan då skulle jag har fått halskragen. Nå då fick jag sitta där till kl 21. För att träffa läkaren som satte på mig halskrage å skicka mig till röntgen för att så vad som hade hänt i nacken. men som tur var hade det inte hänt något. Kom inte hem föränn kl 23.30.  Men ont har jag kan knappt vrida på huvudet.